Kisah Encik Tabah

Tentang Kami

Pasukan Kami

Kami juga mempunyai satu pasukan yang baik dan terlatih dalam memberikan nasihat, sokongan selepas jualan dan perkhidmatan bagi memudahkan anda. Kami bangga untuk mengatakan bahawa perkhidmatan kami adalah antara yang terbaik dan kita sedang berusaha untuk lebih baik kepada anda sepanjang masa. Kakitangan kami sentiasa akan bekerja keras untuk menjaga keperluan penapisan harian anda.

Matlamat Kami

Matlamat kami adalah untuk membawa bukan sahaja teknologi yang terbaik dalam produk penapisan air kepada pelanggan kami di Malaysia tetapi juga memberikan maklumat tentang bahaya bahan cemar di dalam air paip kita. Dari penyingkiran klorin untuk trihalometana (THM), Bio Ultra ™ akan ada jalan penyelesaian untuk keperluan penapisan air anda.

Falsafah Kami

Kejujuran, Kecemerlangan dan Nilai. Kami memberi tumpuan kepada apa yang anda (pelanggan kami) mahu: perkhidmatan yang pantas, kakitangan mesra pengguna, produk yang hebat (dengan semua maklumat yang anda perlukan) dan harga yang kompetitif. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pengalaman membeli-belah yang terbaik untuk setiap pelanggan kami.

Syarikat Penapis Air Terbaik di Malaysia

Kami di Bio Ultra™, ditubuhkan sejak tahun 2001, adalah pasukan yang terdiri dari pakar penapisan air yang bekerja untuk membantu orang ramai untuk memahami manfaat air minuman yang bersih setiap hari. Kami melakukannya dengan memberikan penerangan, produk yang terbaik kepada pengguna di luar sana. Jadi di sini anda akan mendapati diri anda membuat pilihan dengan teliti, cuba dan uji pelbagai jenis produk penapis air. Kami melakukan pelbagai ujian terhadap produk kami dan akan memastikan anda mendapat yang terbaik.

Mengapa produk penapis air kami?

Banyak penapis air telah dihasilkan kebelakangan ini, tetapi kualiti penapisan dan kos yang mahal menyebabkan ada dikalangan anda tidak mampu untuk memasang sistem penapisan air di rumah masing-masing. Kami di Bio Ultra™ bukan sahaja membekal, tetapi sebagai pengguna harian kami menyedari betapa pentingnya sumber air untuk kehidupan seharian kita yang telah menjadi teruk tercemar akibat perindustrian yang pesat. Kami dengan segera menyedari manfaat kesihatan yang besar dan potensi ini dengan menyediakan produk penapis air yang berkualiti, sihat dan murah untuk anda. Kami juga bebsar hati kerana dapat berkongsi pengalaman menikmati sumber air yang bersih dan sihat kepada seluruh rakyat Malaysia.

Ikut Kami di Laman Sosial

FB Feeds

2 years ago
Timeline Photos

Selesai pemasangan 3 Suhu Tyara di Marang

Hak milik kekal

Siap pasang baru bayar

Year End Promotion

#bioultraalkaline #bioultra #drjabbar #coway #cuckoo #penapisair #penapisairmurah #susubaby ... See more

2 years ago

Walaupun dari Korea tak semestinya mahal

RM1,799 shj

Tp sbb promosi bulan ni kita bagi diskaun lagi

Cuma RM1,099

Khas kepada 50 org terawal shj

2 years ago
Photos from Bio Ultra Alkaline Water's post

PENAPIS AIR BERTEKNOLOGI JEPUN🇯🇵 DAN KOREA🇰🇷

TAWARAN HARGA YANG MENARIK SEMPENA

"YEAR END SALE 2018"

UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMAT LANJUT SILA KLIK LINK WHATSAPP ... See more

2 years ago

3 model baru keluaran Bio Ultra

EX Pro Water Filter - RM699
Pro Series II 3 Suhu (Japan Technology) - RM1,999
Purity 2 Suhu (Korea Technology) - RM1,099

Maklumat lanjuk sila hubungi 0138317581

« 1 of 6 »

Produk Kami

Kami di Bio Ultra™ sentiasa melihat ke hadapan dalam berkhidmat untuk anda dalam semua keperluan penapis air anda. Kami benar-benar percaya bahawa produk kami merupakan yang terbaik anda boleh mendapatkannya dengan harga yang berpatutan dan kami akan berusaha untuk meningkatkan kualiti dalam produk, perkhidmatan dan nilai kami kepada anda. #bioultra #penapisair #alkali #waterdispenser #waterdispenserkorea #waterfilter #waterpurifier #masterfilter #promosi #promosimurah #hargamurah #barangbaik

Penapis Air Beralkali

Penapis/Dispensir Air

Penapis Air Utama